Monday, September 28, 2009

ASUS Eee PC 1000HE 10.1-Inch Black Netbook - 9.5 Hour Battery Life


I hate to sound like one of those crazy customers, but I literally have had the most unsatisfactory experience with ASUS since minute one. Below is an excerpt from the complaint letter I sent them. I have not heard back from management, though two different reps. told me someone would call me to discuss the various issues.

"MY FREELANCE I.T. ASSOCIATE POWERED THE BATTERY AND TRIED TO TURN ON THE COMPUTER, BUT THE SCREEN WAS BLANK AND THE HARD DRIVE LIGHT WAS NOT TURNING ON. SO HE CALLED IN THE PROBLEM TO YOUR 800 #. THEY DIDN'T KNOW WHAT THE PROBLEM WAS.

THEN I CALLED IN, I AM THE OWNER OF THE COMPUTER, AND THE ASUS REP. HAD ME DO A SERIES OF TROUBLE SHOOTING EXERCISES THAT DID NOT SOLVE THE PROBLEM. HE WAS SUPPOSED TO SEND ME AN EMAIL WITH INFORMATION FOR SENDING THE COMPUTER TO YOUR FACILITY. I NEVER REC'D THE EMAIL AND HAD TO SPEND 1 HOUR ON 6/16 TRYING TO GET THE INFORMATION AGAIN, ONCE AGAIN I DID NOT RECEIVE THE INFORMATION. TODAY I SPENT ANOTHER 1 HOUR ON THE PHONE AND FINALLY REC'D THE EMAIL. BETWEEN MY IT ASSC. AND MYSELF WE HAVE SPENT OVER 3 HOURS ON THE PHONE TRYING TO GET THIS RESOLVED.

TO BE HONEST THE WHOLE ASUS EXPERIENCE FROM THE BEGINNING HAS BEEN TERRIBLE AND I AM VERY DISILLUSIONED WITH THE COMPANY. WITH ALL THAT HAS HAPPENED, AS A FIRST TIME BUYER, I DO NOT FEEL I CAN RECOMMEND THIS PRODUCT TO ANYONE. MOREOVER, AS A SMALL BUSINESS OWNER I BOUGHT THIS UNIT TO SIMPLIFY MY LIFE AND THIS EXPERIENCE HAS YEILDED THE OPPOSITE RESULT.

I WAS SO EXCITED TO GET THIS NEW COMPUTER AND NOW EVERYTIME I LOOK AT IT I AM DISAPPOINTED AND ANNOYED."Get more detail about ASUS Eee PC 1000HE 10.1-Inch Black Netbook - 9.5 Hour Battery Life.

No comments:

Post a Comment